Mutasd mindet!

Felhívás a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. elbocsájtott dolgozói részére

Tisztelt Makói Polgárok!

 

A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. év végéig ismét létszámleépítést tervez, ellehetetlenítve ezzel számos család életét.

 

Fontos, hogy továbbra is tudják és érezzék, hogy számíthatnak a településükre, a közösségre, ahol élnek, ezért a korábbiakhoz hasonlóan, Makó Város Önkormányzata egyszeri támogatásban részesíti azon személyeket, akiknek a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.-nél 2023.december 08. és 2024. február 29. között került megszüntetésre a munkaviszonya-értve ez alatt a kölcsönzött munkavállalókat és azon munkavállalókat, akik bár a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. alkalmazásában állnak, azonban egészségi alkalmatlanságuk okán az Mt. alapján mentesültek a rendelkezésre állási és munkavégzési kötelezettségük teljesítése alól, és ezáltal az egészségi alkalmatlansággal érintett időszakra javadalmazásban nem részesülnek.

Kérjük ezért azon makói lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező volt Continental munkavállalók jelentkezését, akik 2023. december 08. napja után veszítették el állásukat.

A jelentkezőket a Makói Polgármesteri Hivatal Hatósági Csoport ügyfélfogadó helyénél (Makó, Széchenyi tér 22.  62/511-853) ügyfélfogadási időben várjuk 2024. március 01. napjáig.

 

Az ügyintézéshez, kérjük hozzák magukkal

  • személyi irataikat,
  • munkaviszonyuk megszüntetésének iratait, valamint
  • bankszámlaszámukat.

 

További információt kérhetnek telefonon a 62/511-853-as telefonszámon, illetve a jegyzo@mako.hu e-mail címen.

 

Makó, 2023. 12. 13.

Farkas Éva Erzsébet

polgármester

A nyomtatvány letölthető ITT.