Mutasd mindet!

Makói Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 2020.10.27. napjától.

KÖZLEMÉNY

 

A koronavírus járvány intenzív terjedése miatt, Makó város lakossága egészségének megóvása érdekében a Makói Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása tekintetében 2020. október 27. napjától a következő intézkedéseket hoztam:

 

  1. A Makói Polgármesteri Hivatal arra kéri az ügyfeleket, hogy amennyiben lehetséges, elsődlegesen telefonon, illetve e-mail útján intézzék ügyeiket. A Polgármesteri Hivatal minden munkatársának elérhetősége a mako.hu honlapon megtalálható, de a központi 62/511-861-es, 62/511-800-as telefonszámon és az info@mako.hu e-mail címen is fogadjuk megkereséseiket.

 

  1. Azon személyek részére, akiknek az intézendő ügyeik megkívánják a személyes megjelenést, a Polgármesteri Hivatal az udvar felőli ablakon elérhető 2 irodában ügyfélfogadást tart, az eddigiekkel megegyező ügyfélfogadási időpontokban:
  • a Hatósági csoport által intézett ügyek tekintetében az ügyfélfogadás a megszokott iroda udvar felőli ablakánál történik,
  • minden egyéb ügyben a két épületrészt összekötő folyosó egy irodájának ablakánál történik az ügyfélfogadás akként, hogy az ott lévő ügyintéző lehívja az ügyfélhez az eljárni jogosult munkatársat.Ügyfeleinket a helyszínen erről hirdetmény útján is, valamint személyes segítségnyújtással is tájékoztatjuk.

 

  1. A pénztár működése is fentiek szerint történik, de igyekszünk a készpénzforgalmat a lehető legminimálisabbra csökkenteni, ezért kérem, aki teheti válassza az átutalást.

 

  1. A Polgármesteri Hivatal épületébe ügyfél nem léphet be, a Hivatal Úri utca felőli bejáratát lezárjuk.

 

Kérem a lakosok megértését és türelmét.

dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta

Makó Város Jegyzője