Mutasd mindet!

JOGpontok projektről tájékoztató

2016. július 1-jétől újra igénybe vehető a GINOP-5.3.3-15-2015 azonosítószámú JOGpontok szolgáltatás a lakosság részére.

A JOGpontok irodában az ügyfelek előzetes bejelentkezés nélkül kapnak jogi segítséget a munkajog, társadalombiztosítási jog, társaság- és cégjog, szervezeti jog, vállalkozások joga, valamint (kizárólag magánszemélyek, konkrét jogi kérdései kapcsán) adójog témákban.

Tájékoztató tanácsadás keretében az ügyfelek általános információkat kapnak a kérdésükre, jogokról, kötelezettségekről, releváns jogszabályokról, a követhető/követendő eljárásokról, a hatósági ügyintézés helyéről, a félfogadási időről.

Személyre szabott jogi tanácsadás (jogvédelem, jogérvényesítés, jogi tanácsadás) keretében az ügyfél meghallgatása után javaslattételre kerül sor az ügy megoldására, illetve arra, hogy hova forduljon az ügyfél.

Iratszerkesztés keretében átadásra kerülnek az ügyfelek részére azon okiratok, amelyek kitöltése után az ügyfél megkezdheti vagy elintézheti ügyét, illetve segítségnyújtás történik az okirat kitöltésében is.

A JOGpontok keretében biztosított tanácsadás, jogsegély-szolgáltatás teljesen díjtalan és anonim!

Az ügyfélfogadás helyszíne: Deák Ferenc u. 47/B

Nyitvatartás: Minden hónap 1. és 3. hétfőjén 17:00-20:00-ig illetve 2. és 4. péntekjén 8:00-10:00-ig

dr. Kovács Anikó ügyvéd közreműködésével.