Mutasd mindet!

MAROS KUPA 2016. Kispályás labdarúgó bajnokság VERSENYKIÍRÁSA

1./ A verseny célja:

Sportolási lehetőség biztosítása a labdarúgást kedvelő sportolóknak, baráti közösségeknek, a sportág népszerűsítése.

2./ A verseny helye és ideje:

Makó, MAK pálya (Maros-part, Báló liget) 2016. augusztus 6-tól kezdődően vasárnapi napokon délelőtt 9.00 órától. Az első forduló szombaton kerül megrendezésre (augusztus 6.).

3./ A verseny rendezője, versenybíróság:

A versenyt Makó Város Önkormányzata, Makó Városi Kulturális-Közművelődési Nonprofit Kft., valamint a Maros-menti Utánpótlás Futball Club rendezi.

Versenybíróság:    Márton Imre elnök

Kovács Gábor elnök-helyettes

Hajdu Szilárd titkár

Pápay József titkár

4./ Résztvevők:

Amatőr:                A versenyben kizárólag olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s és megyei I. bajnokságban. A megyei II, III szintű bajnokság igazolt játékosai szerepelhetnek a csapatokban.  (Akinek a neve a 2015/2016-os bajnokságban a valamely bajnoki mérkőzés jegyzőkönyvben szerepelt azokat tekintjük igazolt játékosoknak) 20 év alatti játékosokra a szigorítás nem vonatkozik;

5./ Nevezési feltételek:

– Nevezési határidő

– A versenykiírás és a versenyszabályzat elfogadása

– 5-ös méretű, játékra alkalmas labda

 6./ Nevezés:

A nevezési díj: 8.000,- Ft csapatonként. A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb 2016. augusztus 3. (szerda) du. 16.00 óráig kell beküldeni a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz (Fitt Sport üzlet, Makó, Széchenyi tér 9-11) vagy technikai megbeszélés helyszínén. A határidő után érkezett nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.

 A nevezésnek tartalmaznia kell a csapattagok neveit, játékosok életkorát, a csapatvezető nevét, e-mail címét, telefonszámát! Minden csapat maximum 15 főt nevezhet be!

 7./ Lebonyolítás:

A bajnokság lebonyolítása a nevezések számától függően körmérkőzéses vagy csoportos formában történik.

8./ Óvás:

Az óvásokat az érintett mérkőzések után 24 órán belül kell eljuttatni írásban a versenybírósághoz. Óvási díj: 5.000 Ft

9./ Díjazás:

A bajnokság első három helyezettei érem, oklevél díjazásban részesülnek. A kategóriák első helyezett csapatai elnyerik a Maros Kupa vándorkupát. Ezen kívül díjazásban részesülnek a helyezett csapatok, a legjobb játékos, a legjobb góllövő, a legjobb kapus, a legsportszerűbb csapat.

10./ Egyéb:

A résztvevők a versenysorozatban saját felelősségükre vesznek részt.

A mérkőzések időtartama 2×15 perc. A kapuk mérete 5×2 m. A mérkőzések műfüvön zajlanak.

A bajnokság megkezdése előtt 2016. augusztus 3-án (szerda) 16.00 órakor a Hagymaház pódium termében (Makó, Posta u. 2.) technikai megbeszélést tartunk, melyen kérjük minden csapat képviselőjének a megjelenését. Itt fogunk minden a bajnoksággal kapcsolatos tudnivalót megbeszélni. A nevezésektől függetlenül azok a csapatok, akik nem képviseltetik magukat a technikai értekezleten, a bajnokságban nem indulhatnak. A befizetett nevezési díjat visszakapják.

Minden egyéb, a versenykiírásban, vagy a technikai értekezleten el nem hangzó kérdésben a versenybíróság a helyszínen dönt a labdarúgás szabályai szerint.

A labdarúgó bajnoksággal kapcsolatban további információ, bővebb felvilágosítás Kovács Gábortól (30/337-8958) kapható.

Minden résztvevő csapatnak eredményes, sportszerű szereplést, jó versenyzést kívánunk.

 

M a k ó, 2016. július 7.

Versenyrendezőség