Mutasd mindet!

Best of Makó 2016

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Best of Makó turisztikai védjegy

Makó Város Önkormányzata pályázatot hirdet a turisztikai, illetve vendéglátó ipari szektor szereplői részére a Best of Makó védjegy elnyerésére azzal a céllal, hogy:

  • egyrészről: a legkiemelkedőbb színvonalú, megbízható minőséget garantáló helyi szolgáltatók munkáját elismerésben és minőségvédelemben részesítse;
  • másrészről: az itt élők és a városba látogató turisták számára kiváló, minőségileg kifogástalan termékeket és szolgáltatásokat garantálhasson.

 A Best of Makó védjegy tartalma:

A pályázat nyertese matricát tehet ki (l2 cm átmérőjű egyoldalas üvegmatrica, a gyűrűn, amely körülveszi az alapformát, a kategória kerül felírásra), amely a vendégek számára is igazolja, hogy az üzlet színvonalas, munkáját a város közössége is támogatja. A nyertesek minden saját reklámfelületükön, anyagaikon, szabadon használhatják a Best of Makó logót az adott évben. Makó Város Önkormányzata vissza nem térítendő támogatásként 450.000 forintot biztosít, kategóriánként 150.000 – 150.000 forintot, a „Best of Makó” díjazottaknak. A díjazást számlával igazoltan marketing költségre kell fordítania a díjazottnak.

A pályázók köre:

A Best of Makó védjegyre társaságok, vállalkozások és egyéni vállalkozók egyaránt pályázhatnak az alábbi kategóriákban:

  1. szálláshelyek;
  2. vendéglátás;
  3. egyéb szolgáltatások.

Kategóriánként egy cím adható.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

Fényképes bemutatkozó dokumentációt a vállalkozásról, kitérve vállalkozásának történetére, munkavállalóinak szakképesítésére és számára, vállalkozásának szemléletmódjára és sikereire.

A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje:

Pályázni az alábbi webcímen elérhető kitöltött, aláírt és pecséttel ellátott adatlappal és a fentebb leírt  mellékletekkel lehet:

Best of Makó 2016

A pályázatok elektronikus formában a kabinet@mako.hu email címre küldhetők el, vagy személyesen a Makó Polgármesteri Hivatal Kabinet Irodában, Makó, Széchenyi tér 22 nyújtható be.

A pályázat részleteit a Best Of Mako 2016 szabályzata tartalmazza

Jelentkezési lap

A pályázat benyújtási határideje: 2016. január 20.

További információ: kabinet@mako.hu