Mutasd mindet!

III. GIVAUDAN® Kupa Teremlabdarúgó torna VERSENYKIÍRÁSA

III. GIVAUDAN® Kupa

Teremlabdarúgó torna

VERSENYKIÍRÁSA

 

1./ A verseny célja:

Rendszeres, folyamatos testedzés mellett bajnoki rendszerben a versenyszerű szereplés biztosítása, a sportág népszerűsítése a labdarúgást kedvelő sportolóknak, baráti közösségeknek. A bajnoki cím eldöntése.

 

2./ A verseny helye és ideje:

Makó, Erdei János Városi Sportcsarnok (Csanád vezér tér 6.), 2016. január 9-től kezdődően szombati és vasárnapi napokon délelőtti óráktól. Várható befejezés 2016. január vége.

 

3./ A verseny rendezője, versenybíróság:

A versenyt Makó Város Önkormányzata, az Erdei János Városi Sportcsarnok, valamint a Maros-menti Utánpótlás Futball Club rendezi.

A verseny névadó főtámogatója: Givaudan® Hungary Kft.

Versenybíróság: Karkas Mihály elnök

Gyömbér Péter elnök

Kovács Gábor elnök-helyettes

Márton Imre

Hajdu Szilárd

Pápay József

 

4./ Résztvevők:

Három kategória:

  1. Nyílt: A versenyben olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban, kivétel maximum csapatonként 2 fő. A megyei I., II., III. szintű bajnokság igazolt játékosai korlátlan számban szerepelhetnek a csapatokban. (Akik pályára léptek 2015/2016-os felnőtt NB-s bajnokság valamely mérkőzésén azokat tekintjük igazolt játékosoknak). Szigorítás a 20 év alatti játékosokra, valamint 35 év feletti játékosokra nem vonatkozik;

 

  1. 35 év feletti: Kizárólag az 1981., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

 

III. 45 év feletti:       Kizárólag az 1971., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

 

5./ Nevezés:

A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb 2016. január 6. (szerda) du. 15 óráig kell beküldeni a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz (Fitt Sport üzlet, Makó, Széchenyi tér 9-11.). A határidő után érkezett nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A nevezésnek tartalmaznia kell a csapattagok neveit, játékosok életkorát, a csapatvezető nevét, lakcímét, telefonját, valamint meg kell jelölni a két NB-s játékost, ha van ilyen a csapatban! Minden csapat maximum 15 főt nevezhet be!

 

Nevezési feltételek:

– Nevezési határidő

– A versenykiírás és a versenyszabályzat elfogadása

– 5-ös méretű, játékra alkalmas labda

 

6./ Nevezési díj, költségek:

A nevezési díj: 22.000,- Ft csapatonként, amelyet a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz kell befizetni. Ennek igazolásával lehet a nevezéseket megtenni.

 

7./ Lebonyolítás:

A bajnokság lebonyolítása a nevezések számától függően körmérkőzéses vagy csoportos formában történik.

A mérkőzések időtartama: 2×15 perc. Kapuméret: 3x2m.

 

8./ Óvás:

Az óvásokat az érintett mérkőzések után 24 órán belül kell eljuttatni írásban a versenybírósághoz. Óvási díj: 5.000 Ft

 

9./ Díjazás:

A bajnokság első három helyezettjei kupa, érem, oklevél díjazásban, valamint különdíjban részesülnek. A kategóriák első helyezett csapatai elnyerik a GIVAUDAN® Kupát. Ezen kívül díjazásban részesülnek a helyezett csapatok, a legjobb játékos, a legjobb góllövő, a legjobb kapus, a legsportszerűbb csapat.

 

10./ Egyéb:

A nevezett játékosok saját felelősségére vesznek részt a bajnokságban, ezért sérülés, vagy egyéb rendkívüli esemény miatt a rendezőséget semmiféle jogi következmény nem terheli.

A bajnokság megkezdése előtt 2016. január 6-én (szerda) 15 órakor a makói Pulitzer József Kollégium (Makó, Posta u. 4-6.) földszinti társalgó termében technikai megbeszélést tartunk, melyen kérjük minden csapat képviselőjének a megjelenését. Itt fogunk minden a bajnoksággal kapcsolatos tudnivalót megbeszélni. Az előzetes sorsolást és a csapatok mérkőzéseinek időpontját is ezen a napon fogjuk egyeztetni, tehát utólagos nevezést nem áll módunkban elfogadni.

A nevezésektől függetlenül azok a csapatok, akik nem képviseltetik magukat a technikai értekezleten, a bajnokságban nem indulhatnak. A befizetett nevezési díjat visszakapják.

Minden egyéb, a versenykiírásban, vagy a technikai értekezleten el nem hangzó kérdésben a versenybíróság a helyszínen dönt a labdarúgás szabályai szerint.

A teremfoci bajnoksággal kapcsolatban Kovács Gábor (30/337-8958) ad felvilágosítást.

 

Minden résztvevő csapatnak eredményes, sportszerű szereplést, jó versenyzést kívánunk a FAIR PLAY szellemében.

 

M a k ó, 2015. december 10.

 

Versenyrendezőség