Mutasd mindet!

Útlezárások és forgalmirend változások a Hagymafesztivál idején

ÚTLEZÁRÁSOK ÉS FORGALMIREND VÁLTOZÁSOK A HAGYMAFESZTIVÁL IDEJÉN

 

Szeptember 11-én (szerdán) 8 órától teljes útzár lesz a Széchenyi tér Városháza és a régi Városháza közötti szakaszán, mely szeptember 16-án (hétfő) 14 óráig lesz érvényben.

 

Szeptember 9-17. közt lezárásra kerül a Korona Konferenciaközpont előtti parkoló.

 

A fesztivál nyitó programja a Lovas felvonulás, melyre 2024. szeptember 13-án (pénteken) 17.30 órakor kerül sor rendőrségi biztosítással. Ennek útvonala: Széchenyi tér 22. (Városháza) – Hunyadi utca – Kálvin utca – Szegedi utca – Főtér.

 

Szeptember 13-án (pénteken) 12 órától szeptember 15. (vasárnap) 23 óráig a Deák Ferenc utca könyvtárral szembeni útszakasza egyirányúsításra kerül, ahol a parkolók használatára sem lesz lehetőség. A könyvtár mögötti (Csanád vezér téri) útszakasz parkolásra használható, viszont zsákutca lesz ebben az időszakban!

 

❗️Szeptember 13-án (péntek) 0 órától Megállni és parkolni tilos! lesz érvényben a régi Városháza és a Szegedi utcai körforgalom közötti útszakaszon. Ugyanezen a szakaszon szeptember 14-én (szombat) teljes útlezárás lesz, mely szombat éjfélig lesz érvényben.

Ezen a napon a Szegedi utcai körforgalom átjárható lesz a Szent János tér és a Kálvin utca felé, a régi Városháza előtti körforgalom pedig a Posta utca  (Hagymaház ) felől a Csanád Vezér tér felé. A Csanád vezér tér felől érkezők a körforgalomba be tudnak hajtani.

 

Tisztelettel kérjük az érintett szakaszok lakóinak, illetve az arra közlekedők türelmét és megértését!