Mutasd mindet!

Közlemény

KÖZLEMÉNY

A koronavírus járvány intenzív terjedése miatt Makó város lakossága, valamint a Polgármesteri Hivatalban dolgozó kollégák egészségének megóvása érdekében a Makói Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása tekintetében 2021. november 8. napjától a következő intézkedéseket hoztam:

  1. A Makói Polgármesteri Hivatal arra kéri az ügyfeleket, hogy amennyiben lehetséges, elsődlegesen telefonon, illetve e-mail útján intézzék ügyeiket. A Polgármesteri Hivatal minden munkatársának elérhetősége a mako.hu honlapon megtalálható, de a központi 62/511-861-es, 62/511-800-as telefonszámon és az info@mako.hu e-mail címen is fogadjuk megkereséseiket.
  1. Azon személyek részére, akiknek az intézendő ügyeik megkívánják a személyes megjelenést, a Polgármesteri Hivatal az udvar felőli ablakon elérhető 2 irodában ügyfélfogadást tart, az eddigiekkel megegyező ügyfélfogadási időpontokban:
  • a Hatósági csoport által intézett ügyek tekintetében az ügyfélfogadás a megszokott iroda udvar felőli ablakánál történik,
  • minden egyéb ügyben a két épületrészt összekötő folyosó egy irodájának ablakánál történik az ügyfélfogadás akként, hogy az ott lévő ügyintéző lehívja az ügyfélhez az eljárni jogosult munkatársat.

    Ügyfeleinket a helyszínen erről hirdetmény útján is, valamint személyes segítségnyújtással is tájékoztatjuk.

  1. A pénztár működése is fentiek szerint történik, de igyekszünk a készpénzforgalmat a lehető legminimálisabbra csökkenteni, ezért kérem, aki teheti válassza az átutalást.
  1. A Polgármesteri Hivatal épületébe – amennyiben a belépés indokolt, mert ügyének intézése más módon nem lehetséges – ügyfél kizárólag orrot és szájat eltakaró maszkban, valamint a kihelyezett fertőtlenítőszer használata után, az épület Főbejáratán és az udvar felöli főbejáratán léphet be, a Hivatal Úri utca felőli bejáratát lezárjuk.

Kérem a lakosok megértését és türelmét!

 

dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta
Makó Város jegyzője