Mutasd mindet!

Korona Szálló emeletének civil, kulturális és közösségi központként való fejlesztése

Korona Szálló emeletének civil, kulturális és közösségi központként való fejlesztése

Kedvezményezett neve: Makó Város Önkormányzata
Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2018-00025
Projekt címe: Korona Szálló emeletének civil, kulturális és közösségi központként való fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 137.608.962 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100%
Projekt tartalmának bemutatása: A felújítás során egy 150 fő befogadására alkalmas terem jön létre, amely egy mobilfal segítségével elválasztható, így alkalmas akár 2 összejövetel megtartására is. A terem mellet vizesblokkok és egy raktár is kialakításra kerül. A felújítás mellet nyílik lehetőség eszköz beszerzésre is: teljeskörű hangtechnikai eszközök kerülnek beépítésre és beszerzésre, emelet egy mobil színpad kap helyet a terembe, és vetítésekre alkalmas projektorok kerülnek felszerelésre. A felújított épületrészben a helyi civil szervezetek lehetőséget kapnak összejöveteleik megvalósítására.
Projekt befejezési dátuma: 2020.12.31.

 

2019.02.29.

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2018-00025 azonosító számú „Korona Szálló emeletének civil, kulturális és közösségi központként való fejlesztése” elnevezésű pályázat keretében lehetőség nyílik arra, hogy az impozáns Korona Szálló emeleti szárnya megújulhasson. A felújítás során egy 150 fő befogadására alkalmas terem jön létre, amely egy mobilfal segítségével elválasztható, így alkalmas akár 2 összejövetel megtartására is. A terem mellet vizesblokkok és egy raktár is kialakításra kerül. A felújítás mellet nyílik lehetőség eszköz beszerzésre is: teljeskörű hangtechnikai eszközök kerülnek beépítésre és beszerzésre, emelet egy mobil színpad kap helyet a terembe, és vetítésekre alkalmas projektorok kerülnek felszerelésre. A felújított épületrészben a helyi civil szervezetek lehetőséget kapnak összejöveteleik megvalósítására.

 

2020.10.07.

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2018-00025 azonosító számú „Korona Szálló emeletének civil, kulturális és közösségi központként való fejlesztése” elnevezésű pályázat keretében lehetőség nyílt arra, hogy az impozáns Korona Szálló emeleti szárnya megújulhasson. A felújítás során egy 150 fő befogadására alkalmas terem jött létre, amely egy mobilfal segítségével elválasztható, így alkalmas akár 2 összejövetel megtartására is. A terem mellet vizesblokkok és egy raktár is kialakításra került. Berendezések beszerzésének fő célja, hogy minden igényt kiszolgáljon: teljeskörű hangtechnikai eszközök került beépítésre és beszerzésre, emelet egy mobil színpad kapott helyet a terembe, és vetítésekre alkalmas projektorok kerültek felszerelésre. A felújított épületrészben a helyi civil szervezetek lehetőséget kapnak összejöveteleik megvalósítására.