Mutasd mindet!

Makón is elmarad a március 15-i ünnepség

Makó Város Önkormányzata a koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs szakmai ajánlását megfogadva úgy döntött, hogy nem tartja meg a 2020. március 15-i városi ünnepséget, hiszen a fertőzés veszélyének csökkentése, valamint a makóiak egészségének védelme most a legfontosabb feladatunk.

Arra kérjük a lakosságot, hogy hiteles hírekért a koronavirus.gov.hu kormányzati internetes oldalt keresse, kövesse figyelemmel az Operatív Törzs, illetve a kormány hivatalos közléseit. Felhívjuk a figyelmet a személyes higiéniai szabályok, különösen a rendszeres kézmosás, valamint a tüsszentési és köhögési etikett betartására. Arra kérjük a makói polgárokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt saját és környezetük egészségének védelmében. A legtöbbet akkor tehetjük, ha odafigyelünk magunkra és embertársainkra, különös tekintettel az idősekre.

Természetesen városunk közössége nevében Makó Város Önkormányzata néma koszorúzással le fogja róni tiszteletét az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseinek emléke előtt.

 

Farkas Éva Erzsébet
Makó város polgármestere