Mutasd mindet!

VII. GIVAUDAN® Kupa Teremlabdarúgó torna versenykiírás

1./ A verseny célja:

Sportolási lehetőség biztosítása a labdarúgást kedvelő sportolóknak, baráti közösségeknek, a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása.

 

2./ A verseny helye és ideje:

Makó, Erdei János Városi Sportcsarnok (Csanád vezér tér 6.), 2020. január 11-től kezdődően szombati és vasárnapi napokon délelőtt 10 órától. Várható befejezés 2020. január vége.

 

3./ A verseny rendezője, versenybíróság:

A versenyt Maros-menti Utánpótlás Futball Club rendezi.

A verseny névadó főtámogatója: Givaudan® Hungary Kft.

Versenybíróság:    Karkas Mihály elnök

Gyömbér Péter elnök

Márton Imre elnök-helyettes

Kovács Gábor

Hajdu Szilárd

Pápay József

 

4./ Résztvevők:

Három kategória:

  1. Nyílt: A versenyben olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban, kivétel maximum csapatonként 2 fő. A megyei I., II., III. szintű bajnokság igazolt játékosai korlátlan számban szerepelhetnek a csapatokban.  (Akik pályára léptek 2019/2020-as felnőtt NB-s bajnokság valamely mérkőzésén azokat tekintjük igazolt játékosoknak). Szigorítás a 20 év alatti játékosokra, valamint 35 év feletti játékosokra nem vonatkozik;

 

  1. 35 év feletti: Kizárólag az 1985., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

 

III. 45 év feletti:        Kizárólag az 1975., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

 

 

5./ Nevezés:

A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb 2020. január 8. (szerda) du. 15 óráig kell beküldeni a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz (Fitt Sport üzlet, Makó, Széchenyi tér 9-11.). A határidő után érkezett nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A nevezésnek tartalmaznia kell a csapattagok neveit, játékosok életkorát, a csapatvezető nevét, lakcímét, telefonját, valamint meg kell jelölni a két NB-s játékost, ha van ilyen a csapatban! Minden csapat maximum 15 főt nevezhet be!

 Nevezési lap letölthető ITT!

Szabályzat letölthető ITT!

6./ Nevezési díj, költségek:

A nevezési díj: 22.000,- Ft csapatonként, amelyet a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz kell befizetni. Ennek igazolásával lehet a nevezéseket megtenni.

 

7./ Lebonyolítás:

A bajnokság lebonyolítása a nevezések számától függően körmérkőzéses vagy csoportos formában történik.

 

9./ Óvás:

Az óvásokat az érintett mérkőzések után 24 órán belül kell eljuttatni írásban a versenybírósághoz. Óvási díj: 5.000 Ft

 

8./ Díjazás:

A bajnokság első három helyezettjei kupa, érem, oklevél díjazásban, valamint különdíjban részesülnek. A kategóriák első helyezett csapatai elnyerik a GIVAUDAN® Kupát. Ezen kívül díjazásban részesülnek a helyezett csapatok, a legjobb játékos, a legjobb góllövő, a legjobb kapus, a legsportszerűbb csapat.

 

9./ Egyéb:

A résztvevők a versenysorozatban saját felelősségükre vesznek részt.

A mérkőzések időtartama 2×15 perc.

A bajnokság megkezdése előtt 2020. január 8-án (szerda) 15 órakor a Hagymaház emeleti pódium termében (Makó, Posta u. 2.) technikai megbeszélést tartunk, melyen kérjük minden csapat képviselőjének a megjelenését. Itt fogunk minden a bajnoksággal kapcsolatos tudnivalót megbeszélni. Az előzetes sorsolást és a csapatok mérkőzéseinek időpontját is ezen a napon fogjuk egyeztetni, tehát utólagos nevezést nem áll módunkban elfogadni.

A nevezésektől függetlenül azok a csapatok, akik nem képviseltetik magukat a technikai értekezleten, a bajnokságban nem indulhatnak. A befizetett nevezési díjat visszakapják.

Minden egyéb, a versenykiírásban, vagy a technikai értekezleten el nem hangzó kérdésben a versenybíróság a helyszínen dönt a labdarúgás szabályai szerint.

A teremfoci bajnoksággal kapcsolatban Kovács Gábor (30/337-8958) ad felvilágosítást.

Minden résztvevő csapatnak eredményes, sportszerű szereplést, jó versenyzést kívánunk.

 

M a k ó, 2019. november 5.

Versenyrendezőség