Mutasd mindet!

BURSA HUNGARICA – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Makó Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2020. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók számára.

 

A pályázat benyújtásához egyszeri pályázói regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer), melynek elérése: https://www.bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

 

A szociális adatok elbírálására a korábbi évekhez hasonlóan nyomtatványt kell kitölteni, amely elérhető IDE KATTINTVA, illetve személyesen átvehető a Makói Polgármesteri Hivatal szárnyépület 32-es irodájában. A szociális adatok nyomtatvány mind az „A” típusú, mind a „B” típusú pályázat kötelező része.

 

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

Kérjük a pályázókat, hogy kizárólag a 2020-as pályázati fordulóra szóló űrlappal, és kitöltött szociális nyomtatvánnyal jelenjenek meg a Polgármesteri Hivatal arra kijelölt helyiségében.

 

A pályázat beadási határideje: 2019. november 5.

 

A pályázathoz szükséges további információ a Makói Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Hatósági Csoportjánál (6900 Makó, Széchenyi tér 22. szárnyépület 32-es iroda) kérhető.

 

Az elmúlt évek tapasztalata alapján a pályázók az ügyintézést az utolsó napokra halogatják, aminek a következtében ezeken a napokon a várakozási idő 2-3 órára nő. Kérjük, hogy ennek elkerülése végett a pályázatok ügyintézését mihamarabb kezdjék el.