Mutasd mindet!

Felhívás

Makó és Térsége Szennyvízcsatornázási Társulása a Makó és térsége szennyvíz-elvezetési agglomeráció megoldatlan kommunális beruházásának megvalósítására jött létre. A Környezet és Energia Operatív Program keretében a „Makó és térsége – Apátfalva, Földeák, Kiszombor, Magyarcsanád, Maroslele – szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása” elnevezésű projekt megvalósításával az érintett területeken lehetőség nyílt, hogy a műszakilag rendelkezésre álló kiépített közcsatornára a lakosság rákössön. Ennek köszönhetően a közműves szennyvízelvezetés a város és a társult települések nagy részét érintően megvalósulhatott. A Projekt fizikai megvalósulása megtörtént, mely során kb. 1500 db házi átemelő került beépítésre, azonban még mindig vannak olyan háztartások ahol nem volt biztosított a rákötés lehetősége.

Tekintettel arra, hogy a beruházás egyik fő célja a környezetvédelmi feladatok megfelelő szinten történő ellátása, kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a szennyvízcsatornára való rákötés lehetőségét mielőbb, de legkésőbb 2019. június 30-ig szíveskedjenek igénybe venni, ezt követően a rákötés költségét az ingatlan tulajdonos viseli.

A csatlakozási igényt a Makói Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodáján (6900 Makó, Széchenyi tér 22. szárnyépület II. em. 203. iroda) lehet bejelenteni, majd a csatlakozást követően az ALFÖLDVÍZ Zrt.-nél jelezni szükséges a rákötés tényét a fogyasztási szerződés megkötése érdekében.