BURSA HUNGARICA

 

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás


BURSA HUNGARICA – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Makó Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve a 2022. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázat benyújtásához egyszeri pályázói regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer), melynek elérése: https://bursa.emet.hu//paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A szociális adatok elbírálására a korábbi évekhez hasonlóan nyomtatványt kell kitölteni, amely elérhető a mako.hu/bursa2022 weboldalon, illetve személyesen átvehető a Makói Polgármesteri Hivatal szárnyépület 32-es irodájában. A szociális adatok nyomtatvány mind az „A” típusú, mind a „B” típusú pályázat kötelező része.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a pályázat leadására a várakozók egymással való érintkezésének minimalizálása érdekében KIZÁRÓLAG előzetes időpontfoglalással van lehetőség.

Időpontfoglalás kizárólag az infopontmako.hu/bursa weboldalon, elektronikusan lehetséges!

A pályázat beadási határideje: 2021. november 5.

A pályázathoz szükséges további információ a Makói Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Hatósági Csoportjánál (6900 Makó, Széchenyi tér 22. szárnyépület 32-es iroda), vagy telefonon a 62/511-853-as telefonszámon kérhető.

Kérjük, hogy a beadási időpontok véges száma miatt a pályázatok ügyintézését mihamarabb kezdjék el!

Letölthető nyomtatványok

Letölthető nyomtatványok

Időpontfoglalás